Ontdek het laatste nieuws

In het kader van IDAHOBIT, dit staat voor de Internationale Dag tegen Homo-, Lesbo-, Bi-, Trans- en Interseksefobie en is een dag waarop lhbtiq+-organisaties internationaal aandacht vragen voor het verschijnsel homohaat en de sociale onwenselijkheid daarvan organiseerden het COC, Het Nieuwe Filmhuis, Bureau Gelijke Behandeling Flevoland, Avanti en...

Vandaag was het zover: Diversity vierde haar 5-jarig jubileum met een feestelijke avond in poppodium de Meester.

Op 7 maart 2023 bestaat Diversity precies 5 jaar! Dit willen wij op 5 april met jullie vieren in De Meester in Almere, van 19:30 tot 22:00 uur. De inloop zal zijn vanaf 19:00 uur, maar het programma gaat pas van start om 19:30. De line-up houden wij nog als verrassing!

Het is duidelijk dat de corona situatie nog steeds bezig is en er nog steeds enkele regels van kracht zijn.

Coming-Outdag

11-10-2020

Vandaag zijn een paar van de jongeren samen met Linda en Suleika naar de Coming-Outdag geweest bij gemeente Almere. Vanwege Covid-19 mocht er maar een beperkt aantal aanwezig zijn.

Welkom op de pagina van Diversity, de enige LHBTI+ en open-minded jongeren groep van Almere. Diversity heeft wekelijkse inloop vanuit het jongerenwerk van De Schoor, voor jongeren van 12 tot 27 jaar die willen ontmoeten, ervaringen willen delen, informatie willen krijgen en samen verschillende leuke activiteiten willen doen met de groep!

© 2020 Diversity Almere
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin