Diversity is uitgebreid!

01-04-2024

Inmiddels bestaat Diversity, het project voor LHBTI+ en open minded alweer 6 jaar. Vele jongeren hebben de activiteiten van Diversity bezocht. Netwerkpartners weten Diversity inmiddels te vinden om jongeren toe te leiden en nog wekelijks ontvangen wij nieuwe deelnemers.

De activiteiten wisselen af tussen ontmoetings-, creatieve en educatieve activiteiten. Het laatste jaar merkten wij dat de leeftijden te ver uit elkaar kwamen te liggen. Jongeren van 12 jaar praten toch over andere onderwerpen als jongeren van 20. Ook merkten we dat de behoeftes van de tieners meer liggen in het ontmoeten en kletsen en de oudere jongeren meer de diepgang in zouden willen.

Met deze gedachte hebben we aan het einde van het jaar een aanvraag ingediend bij Fonds21. Fonds21 geeft een extra impuls aan projecten en organisaties die op een positieve manier bijdragen aan de acceptatie en emancipatie van de LHBTQIA+-gemeenschap in Nederland. Met de stimuleringsregeling Queer Up! wil Fonds 21 een bijdrage leveren aan het versterken van de positie van de LHBTQIA+-gemeenschap in de samenleving.

En eind februari kwam het bericht dat onze aanvraag gehonoreerd is! Superfijn want met deze financiële ondersteuning konden wij gaan uitbreiden.

Met ingang van april 2024 is de groep verdeeld. Wij hebben een groep voor de 12 tot en met 15 jarigen: de Diversiteens en een 16+ groep: Diversity!

De eerste woensdag van de maand en de vakantie activiteiten zullen gezamenlijk zijn omdat we peer to peer educatie belangrijk blijven vinden. Op deze manier zullen de oudere jongeren de jongeren kunnen blijven ondersteunen.

Zie onze nieuwe flyer voor meer informatie. Weet je jongeren of ben je een jongeren die behoefte heeft aan een activiteit als Diversity? Neem contact op! Voor meer informatie mail ldevries@deschoor.nl of bel naar 06-34213097

© 2020 Diversity Almere
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin