Jongeren van Diversity Almere maken docuserie

11-06-2021

LHBTI+, symbolen en regenboogkleuren: wat betekenen ze nou eigenlijk? De jongeren van Diversity Almere leggen het uit in een serie educatieve video's!

Tijdens een brainstormsessie met jongeren kwam naar boven dat zij zelf veel gehad zouden hebben aan een laagdrempelige informatiebron over het seksuele en genderspectrum. Onder andere omdat ze zo hun eigen gevoelens beter hadden kunnen leren kennen en begrijpen. Daarom wilde de groep graag een documentaire maken voor andere jongeren, waarin op een prettige manier meer wordt verteld over verschillende seksualiteiten en genderidentiteiten. En waarin wat wordt verteld over de vragen en opmerkingen die je regelmatig hoort als niet-heteroseksueel en/of niet-cisgender mens.

De opnames zitten erop en de video's worden op dit moment gemonteerd. Aansluitend op het maken van de video's, krijgen de jongeren verschillende workshops die te maken hebben met de docuserie, zoals hoe een PR-plan op te zetten en uit te voeren en hoe jezelf goed te presenteren. Dit wordt gedaan in samenwerking met Artlife Workshops.

De jongerenwerkers en de jongeren van Diversity Almere zijn ontzettend enthousiast over dit mooie project en kijken uit naar de lancering, die later dit jaar plaats zal vinden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Linda de Vries (ldevries@deschoor.nl) of bij Suleika el Mhassani (selmhassani@deschoor.nl) 

© 2020 Diversity Almere
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin